TRANSPORT DHE LOGJISTIKE
6 projekte aktive per nje total prej 64.56 Milion Euro
2 dhurate ne shumen prej 1.41 Milion Euro
4 kredi ndihme ne shumen prej 63.15 Milion Euro
Projekte Aktive
Asistence teknike e Project Implementation Unit ne Sektorin e...
Projekt dhurate: 1,114,900 Euro
Ndertimi i aksit rrugor Lushnje'Fier dhe supervizionimi i punimeve te...
Projekt kredi ndihme: 24,350,000 Euro
Rehabilitimi i Portit te Vlores-Ndertimi dhe Drejtimi i punimeve
Projekt kredi ndihme: 15,000,000 Euro
Rehabilitimi i Portit te Vlores-Revizionimi,Projektimi dhe...
Projekt dhurate: 300,000 Euro
Project Facility infrastrutture
Projekt kredi ndihme: 2,100,000 Euro
Projekt kredi ndihme: 21,700,000 Euro
REPLICA OROLOGI© 2004 - 2015 Zyra e Bashkepunimit per zhvillimREPLICA WATCHES UK Design & Programing replica watches WPP


  • Replica Uhren
  • cheap replica watches uk
  • cheap replica watches uk
  • replica watches
  • Replica Uhren
  • cheap replica watches
  • besten replica uhren