Lajme
21 Novembre 2016
Njoftim per vend pune i OJQ-se RTM per nje vullnetar Junior ne veri te Shqiperise se sektorin e Zhvillimit rural.


8 Novembre 2016
Z. Nino Merola eshte Drejtori i ri i Zyres se Tiranes te Agjencise Italiane te Bashkepunimit per Zhvillim


27 Ottobre 2016
Njoftim per tender "Heqja e barrierave arkitektonike per femijet me aftesi te kufizuara ne shkolla dhe ne kopshte" ne kuader te projektit te promovuar nga Save the Children “Arsim perfshires per femijet me nevoja te vecanta edukimi ne Shqiperi", financuar


26 Ottobre 2016
Interviste e Z. Andrea Senatori, Drejtor i Zyres se Tiranes te Agjencise Italiane te Bashkepunimit per Zhvillim, dhene gazetes Albanian Daily News


18 Ottobre 2016
Kooperacioni Italian vijon mbėshtetjen pėr Reformėn Administrative-Territoriale: Qeveria italiane dhe PNUD nėnshkruan sot marrėveshjen e re financiare nė kuadėr tė projektit STAR 2.


26 Luglio 2016
Njoftim per shtyrje te afatit te tenderave: 1. "Punime ristrukturimi ne Polikliniken e Gjirokastres dhe te Peshkopise" 2. "Pajisja e poliklinikave te Tiranes n. 2 dhe n. 3 dhe te Korēes"


21 Luglio 2016
Njoftim per shtyrje te afatit te tenderave: 1. Punime ristrukturimi ne Polikliniken e Gjirokastres dhe te Peshkopise 2. Pajisja e poliklinikave te Tiranes dhe Korēes


4 Luglio 2016
Njoftim per nje vend pune si ekspert senior italian ne kuadrin e programit te Asistences se Integruar per Ndermarrjet e Vogla dhe te Mesme Shqiptare (IASME).


17 Giugno 2016
Marrėveshja e Dytė Italo – Shqiptare pėr Konvertimin e Borxhit


16 Giugno 2016
Vizite ne ndermarrjet e financuara nga Linja e Kredise e Programit Italo-Shqiptar ne mbeshtetje te NVM shqiptare - PRODAPS


Arkivi i lajmeve

© 2004 - 2016 Zyra e Bashkepunimit per zhvillim Design & Programing WPP